Aandacht voor dier en mens

Meer weten over

Wie zijn wij?

De praktijk is opgericht door Drs. Leemans begin jaren zestig en daarna voortgezet door de Drs. J. v. Wijk en Drs. H. Willems. Nadat Drs. J. v. Wijk in 2000 uit de maatschap is getreden is het nu ook voor Drs. H. Willems tijd geworden om het wat rustiger aan te gaan doen. Het stokje is inmiddels overgedragen aan Drs. S. Dekker die al meer dan 10 jaar werkzaam is in de praktijk. Daarbij hebben we versterking gekregen van Drs. D. v. Vuuren, die met een up to date kennis en jaren ervaring een ware aanvulling is voor de praktijk

Dierenartsenpraktijk Wijchen - icoon-telefoon-Dierenartswijchen
Dierenartsenpraktijk Wijchen - openingstijden

Wij beschikken over een

Laboratorium in huis

Wij beschikken over een in huis laboratorium waar wij urine en faeces onderzoek kunnen uitvoeren. Daarnaast beschikken wij over de nieuwste Idexx bloedanalyse waardoor wij binnen no time de uitslag van de meest voorkomende onderzoeken hebben. Tevens beschikken wij over een mobiele digitale röntgen en een echo.

Wij komen ook bij u thuis

Consult aan huis

Naast een bezoek aan de praktijk bestaat er bij ons ook de mogelijkheid om een dierenarts aan huis te laten komen. Dus bent u niet in staat om naar de praktijk te komen of ondervindt uw huisdier erg veel stress van een bezoek aan de praktijk, dan komen wij bij u langs!

Plan nu direct uw afspraak in

Maak nu direct een afspraak voor uw huisdier.

Voor wie zijn wij er?

Dierenartsenpraktijk Wijchen - Huisdieren-Dierenartsen-Wijchen
Dierenartsenpraktijk Wijchen - icoon-vinkje-klein

Gezelschapsdieren

Dierenartsenpraktijk Wijchen - icoon-vinkje-klein

Paarden