Bel ons: 024 6412 208      Bezoek Adres: Woeziksestraat 339, 6604 CB Wijchen

Ons team

Ons team:

Onze dierenartsen

Robin van de Wielen
Robin van de Wielen
Dierenarts

Sinds 2020 versterkt Robin ons team. Je kunt haar tegen komen op de praktijk voor gezelschapsdieren maar ook onderweg voor de paarden. Als ze niet op de praktijk is, is ze bij haar eigen hond of paarden.

Chian de Kleijn
Chian de Kleijn
Dierenarts

Sinds september 2018 wordt ons team versterkt door Chian. Chian is in 2000 afgestudeerd als dierenarts aan de faculteit in Utrecht. Ze woont tussen de paarden op de manege en heeft ook katten.

Sarah Dekker
Sarah Dekker
Dierenarts/eigenaresse

Sarah Dekker is sinds 2016 eigenaresse van Dierenarts Wijchen. In 2006 is Sarah als dierenarts afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde in Gent met als afstudeerrichting paard met optie kleine huisdieren.

Debbina van Vuuren
Debbina van Vuuren
Dierenarts

Debbina van Vuuren versterkt sinds 2016 ons team. In 2006 heeft zij haar studie diergeneeskunde afgerond aan de faculteit in Utrecht. Ze woont op een boerderij met veel verschillende dieren.

Onze paraveterinairen

Iris van Kuetsem
Iris van Kuetsem
Paraveterinair

Vanaf augustus 2020 versterkt Iris ons team. Gelijk na het afstuderen is ze begonnen als paraveterinair. Zelf heeft ze een bordeaux dog en vind ze het leuk om paard te rijden.

Anne Cornelissen
Anne Cornelissen
Paraveterinair

Anne versterkt sinds juli 2019 ons team. Ze houdt van goede communicatie en is dan ook onze social media specialist. Zelf heeft ze een klein hondje Saar en een kat Toby.

Yvonne Hendriks
Yvonne Hendriks
Paraveterinair

Yvonne is sinds 2003 werkzaam als assistente op de praktijk. Zelf heeft ze een lieve Jack Russel Pukkie. Momenteel is ze een opleiding tot kynologisch instructeur aan het volgen.

Rosemarie Stuart
Rosemarie Stuart
Paraveterinair

Rosemarie werkt al sinds 2002 als assistente op de praktijk. Met haar laboratorium opleiding kan ze veel testen en onderzoeken zelf op de praktijk uitvoeren.